• Komende van Brussel: E40 richting Oostende, afrit Aalter, richting Tielt. Na 15 km aan de eerste rode lichten rechts afslaan richting Roeselare. Voorbij het kruispunt waar de Rysselendemolen staat, zult u een goede 500 m verder Frucon² aan de linkerkant van de weg vinden.
  • Komende van Antwerpen: E17 richting Gent, E40 richting Oostende, afrit Aalter, richting Tielt. Na 15 km aan de eerste rode lichten rechts afslaan richting Roeselare. Voorbij het kruispunt waar de Rysselendemolen staat, zult u een goede 500 m verder Frucon² aan de linkerkant van de weg vinden.
  • Komende van Brugge: neem de A17 richting Kortrijk. Sla links af aan de afrit Ardooie/Roeselare/Tielt. Rijd richting Ardooie/ Tielt. Laat Ardooie centrum links liggen. In het zicht van Rysselendemolen zult u Frucon² rechts van de weg vinden, net voorbij diepvriesgroentenbedrijf d'Arta.
  • Komende van Kortrijk: neem de A17 richting Brugge. Sla rechts af aan de afrit Ardooie/Roeselare/Tielt. Rijd richting Ardooie/ Tielt. Laat Ardooie centrum links liggen. In het zicht van Rysselendemolen zult u Frucon² rechts van de weg vinden, net voorbij diepvriesgroentenbedrijf d'Arta.

 

Frucon²

Pittemsestraat 58 D
8850 Ardooie

De locaties

Elke ondernemerstreffen gaat door op een unieke locatie in de streek. Kent u zelf een locatie die ideaal is voor de ondernemersavond? Laat het ons zeker weten.

Contacteer ons

Locatie ontdekken?

Neem eens een kijkje in Frucon² tijdens een gezellig ondernemerstreffen op 27-04-2017.

Schrijf nu in