Frucon²: Mijn bedrijf. Mijn business. Mijn Womed Award 2015

Tijdens het bezoek aan Frucon² zal Nathalie Sintobin, CEO,  ons haar bedrijf voorstellen, ons inzicht geven in haar business en terugblikken op de roller coaster die haar onderscheiding met de Womed Award van Markant en Unizo bij haar en haar bedrijf teweeg heeft gebracht. Hopelijk zal ze ook even vooruitkijken naar wat de toekomst in haar sector kan/zal brengen. Misschien kunnen ook we daar lessen uit trekken voor elk van onze specifieke sectoren.

Het bedrijf: Frucon² is gevestigd in Ardooie en is internationaal actief in e-commerce.

Haar business: Frucon² is een end to end partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen uit te besteden in België en Europa. Frucon² werkt nauw samen met de merken om hun site strategisch op de kaart te zetten, de website te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst, slaat Frucon² de goederen op en verzorgt het de (inter)nationale distributie ervan alsook de internationale klantendienst. Dit laat de partner bedrijven toe om hun klantenbestand met een minimum aan investeringen verder uit te breiden , de online en offline verkoopkanalen te integreren en hun verkoop en marge efficiënt te verhogen.

De WOMED Award: De bekroning met de WOMED Award door Markant en Unizo bracht iets teweeg bij Nathalie, haar bedrijf, haar business en haar medewerkers. Ze vertelt er ons alles over.

Last but not least: Wat brengt de toekomst?

Nathalie Sintobin

Nathalie Sintobin werd in 2015 vrouwelijke ondernemer van het jaar. Ze werd bekroond met de WOMED Award, die door Markant en ondernemersorganisatie Unizo jaarlijks wordt uitgereikt aan vrouwelijke ondernemers die op succesvolle wijze minstens vijf jaar in hoofdberoep een eigen onderneming runnen. Ze werd in de wieg gelegd voor een carrière in de retail. Ze is de dochter van ouders die wekelijks met hun groenten- en fruitkraam de West-Vlaamse markten "deden". Dat resulteerde uiteindelijk in een bedrijf dat internationaal actief is in e-commerce.
http://www.frucon.net/

Programma

  • 19:00 Ontvangst
  • 19:30 Frucon²: Mijn bedrijf. Mijn business. Mijn Womed Award 2015
  • 20:45 Receptie en netwerking
Schrijf nu in