UNIZO Ardooie-Koolskamp: deel van een uitgebouwd netwerk tot uw dienst.

 

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, steunt op een breed uitgebouwd netwerk van honderden ondernemersgroepen in de gemeenten, waaronder UNIZO Ardooie-Koolskamp. 

Door vertegenwoordiging in organen zoals o.a. Middenstandsraad verzekert UNIZO dat men rekening houdt met de belangen van de ondernemers.

Naast deze belangenverdediging organiseert UNIZO Ardooie-Koolskamp ook een reeks activiteiten en projecten, waaronder ONDERNEMERSTREFFEN, een gemeenten overschrijdend initiatief..

UNIZO is het grootste netwerk van zelfstandige ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO staat dicht bij de echte vragen en noden van de ondernemers en kan mede door de deskundigheid van de UNIZO medewerkers zorgen voor een slagkrachtige organisatie die het belang van alle ondernemers behartigt.

Want daar is het UNIZO om te doen: voor de zelfstandige ondernemers de nodige ruimte en erkenning afdwingen. Door doeltreffende actie en een krachtige aanwezigheid de politieke besluitvorming beïnvloeden.

Wenst u nader kennis te maken met onze werking en onze bestuurders, wenst u lid te worden? Wenst u als zelfstandige ondernemer mee te werken aan UNIZO? U kan bij UNIZO Ardooie-Koolskamp terecht. Neem een kijkje bij de voorstelling van ons bestuur of stuur ons een mailtje.

Namens UNIZO Ardooie-Koolskamp
Griet SPRUYTTE, voorzitter

www.unizo.be/ardooie